TAGASI - Uudised

Soovin teile kõikidele imelist jõuluaega ja kõikide soovide täitumist!

22.12.2022

Jõulude eel tahaksin tänu avaldada kõikidele, kes mind selle aasta ja ka eelnevate aastate jooksul aidanud on – igapäevaselt hoolitsen kasside eest küll üksinda, kuid ilma ülimalt abivalmi taustameeskonnata ei oleks mu tegevus mitte kuidagi võimalik!

Kõigepealt: südamlik AITÄH lahketele annetajatele! Me kõik teame, et raha eest ei saa osta tõeliselt tähtsaid asju nagu hool ja armastus, kuid päris ilma selleta ka ei saa. Kasside toit maksab ja loomaarst maksab, energiahinnad kallinevad, liivakastides saavad pelletid kiiresti otsa. Ainult ja ainult tänu annetustele saan ma oma hoolealustele kõike vajalikku lubada.

Tänan oma kodukliiniku Univeti lahkeid töötajaid, eriti loomaarst Julia Kuhtat, kes minu loomade jaoks alati olemas on! Nii hea on teada, et mitte ühegi tervisemurega ei ole ma üksi, alati saavad kassid abi.

AITÄH transpordiabilistele, tänu kellele ei ole mul kunagi muret, kuidas kassid kliinikusse saavad. Lisaks aitavad nad tihti ka muuga, näiteks olen meeletult tänulik iganädalasele abilisele Ergole, kelle jaoks pole probleem näiteks enne kliinikusõitu ka vajalik uks toale ette panna.

Aitäh teisele juhatuse liikme Ergole ja raamatupidaja Liisile, aitäh igaühele, kes minu ja mu loomade peale mõtleb ja suuremal või vähemal määral toeks on!

Soovin teile kõikidele imelist jõuluaega ja kõikide soovide täitumist! ❤️

Pildi autor: Anželika Sakutite-Kangur