TAGASI - Leidsin kodu

Helisii

20.11.2020
Liik: Kass
Sünniaeg: 15.05.2020
Sugu: Emane
Tehtud protseduurid: Steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibistatud, saanud sise- ja välisparasiiditõrje

See kaunis kolmevärviline kassiplika on viieliikmelise kassipere liige. Pärit on ta Raplamaalt, Paljasmaa külast. Tema ema oli kodutu kiisu, kes aastaid ühe pere õuel kuuri kõik oma järgnes ilmale tõi ja sellega suur muret inimeste valmistas. Sel suvel toimetasime me ema koos poegadega turvakoju ja kogu seltskond sai omale H-tähega algavad nimed. 
Helisii on Heloise ja Harly õde, kuid erinevalt õest ja vennast oli ta alguses tunduvalt tagasihoidlikum ja ettevaatlikum. Parema meelega puges ta nurka või teisi selja taha ja jälgima olukorda kaugemalt. Igaks juhuks lasi vahel kuuldavale ka hoiatussusina, kuid tasapisi hirm taandub ja uudishimu tõstab pead. Helisii on nüüd juba palju tegusam, igapäevased süllevõtmised ja paisessioonid kannatavad vapralt välja, kuid ega ka neid veel kahjuks ei naudi. Õdede ja vennaga koos olles tunneb ta ennast muidu hästi, mürab ja mängib, suletutti ajab ka hoolega taga.
Helisii võiks minna küll juba oma päriskoju kui kodul on aega ja kannatab väike tõrksat taltsutada. Harjumine läheks, siis palju kiiremini, sest kassitoas on praegu veel mitu kassilapsi, kellega tegeleda ja sotsialiseerida ning aega kipub nende kõigi jaoks väheks jääma. Huvi korral palun kirjuta meiliaadressile kodu@gabrieliloomadeelu.eu  ning tule Helisiiga tutvuma.