TAGASI - Uudised

Mind kutsuti täna pulma ja käisin ka

07.07.2017

Ei-ei, mitte kassipulma, minu kiisud on kõik lõigatud ja ei mingit pulmatralli enam. Aga ikka päris pulmas käisin, kus kaks armastajat abiellusid Piret ja Aalik. Mõlemad on suure südame ja hooliva hingega inimesed, sest pulma külalistelt paluti tuua minu hoiukodu kiisudele kingid, ei muud. Kui mulle sellest räägiti ja kutse sain, tuli pisar silma, kuivõrd häid inimesi on olemas, kes soovivad tõesti toetada loomade päästmist.  Ma olen väga õnnelik, et see au just mulle osaks sai. Nii suure rahvahulga ees olin muidugi kohmetu ja ei osanud ehk väljendada oma suurt tänulikkust. Minu kiisud on õnnelikud nende kinkide üle ja raudkindel on, et selline armastuse liit, mis algab sellise headuse ja hoolimisega, on ÕNNISTATUD ALATISEKS.