TAGASI - Uudised

Jõuluaeg on aeg olla tänulik!

15.12.2021

Minul on selleks põhjust küllaga – mul olete teie, head toetajad, kaasaelajad ja annetajad! Tänu teile ei ole ma pikalt pidanud annetuslugu tegema, sest püsiannetustest on piisanud.
Olen püüdnud majandada nii hästi kui võimalik ning tänu püsiannetustele saanud tasuda arved ja rohkem keskenduda oma hoolealuste igapäevastele vajadustele ja tervise jälgimisele.
Lisaks ei saa ma mitte jätta mainimata, kui väga tänulik olen oma kiisude kodukliinikule, Univeti loomakliinikule Tallinnas! Alati on nad mu hoolealustele olemas ja mitte iial ei jää ükski mu loom abita. Minu turvakodu kiisud on neile kui oma loomad, nii suure hoolivuse ja pühendumisega ravivad ja hoiavad nad neid.

Eriti tahaksin tänada Univeti arsti dr Julia Kuhtat, kes taas mulle varajase jõulukingi tegi – 3 emase ja 3 isase kiisu operatsioonid tasuta. See on annetustest elatuva turvakodu jaoks tohutult väärtuslik kingitus ja väga suureks abiks. Loodan, et ka teie kõikide elus on palju sellist, mille eest tänulik olla! Soovin kõigile imelist ja rahulikku jõuluaega!